کاشان نیوز: رئیس هیئت مدیره شرکت آب وفاضلاب کاشان در دیدار مدیران شهری با آبفا عنوان نمود که: ما با اطمینان به شورای شهر و شهردای و بر طبق توافقنامه پیشروی کردهایم و اگر از روز اول به ما گفته شده بود که مبلغ باید پرداخت شود ورود به این بحث پیدا نمی کردیم.
در این دیدارکه فرماندار کاشان، رئیس شورای شهر و شهردار حضور داشتند، مهندس اسدی با تشریح نیاز شهرستان کاشان به شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب گفت 15 حلقه از چاههای آب شرب شهرستان بر اثر ورود نیترات ناشی از چاههای جذبی آلوده شده اند و قابلیت شرب ندارند.
مدیر عامل شرکت آبفا شروع عملیات اجرایی پروژه فاضلاب شهری را سال 78 اعلام کرد و گفت در ابتدا این طرح از محل اعتبارات عمرانی دولت انجام میشد که در قسمت شهرک انقلاب 50 کیلومتر از پروژه 12 سال به طول انجامید ولی از زمان ورود بانک توسعه اسلامی که مرکز آن در عربستان واقع است طی 2 سال گذشته 160 کیلومتر شبکه ایجاد شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت آب وفاضلاب کاشان پروژه فاضلاب شهری را طرحی ملی و فرامنطقه ای دانست که بانک توسعه اسلامی به عنوان یک بانک بین المللی روند کار را رصد میکند و در صورت موفقیت آمیز بودن پروژه دولت خواهد توانست از این پتانسیل سرمایه گذاری در شهرهای دیگر نیز استفاده کند.
اسدی برآیند اجرای این پروژه را تا به حال خوب برآورد کرد و گفت تنها خواهشی که ما داریم این است که پروژه به هیچ عنوان تعطیل نشود چون یک روز تعطیلی، یک ماه تعطیلی را در پی خواهد داشت.
در ادامه مهندس سید مهدی ناظم رضوی رئیس شورای شهر صراحتاً و با لحنی که نشان از نارضایتی از این پروژه داشت، با اشاره به اعتبارات محدود شهرداری و شورای شهر از کندن خیابانها توسط شرکت آبفا به عنوان شخم زدن و تخریب شهر نام برد و مسایلی همچون عدم ارائهی زمانبندی مناسب در تخریب خیابانها و نارضایتی مردم که به حساب شهرداری گذاشته میشود و همچنین بدهیها و خسارتهایی که شهرداری در مورد این پروژه متحمل شده است را از مواردی دانست که باید طرفین در آن به توافق برسند.
وی مبلغ این خسارت را که بر عهدهی شرکت آبفا است 19 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت شهرداری نمی تواند عوارضی را که از مردم دریافت می کند صرف پروژه ی فاضلاب شهری کند.
وی در پایان اعلام کرد حتما با این پروژه همکاری خواهیم کرد ولی بدهیهای شهرداری باید حداقل به صورت بدهکار کردن آبفا پرداخت شود.
مهندس اسدی در جواب این عضو شورای شهر گفت: «ما با شهرداری توافقنامهای داریم که طبق آن مقرر گردیده است بدهی آبفا به شهرداری که خود مالک 35 درصد این شرکت است در قالب افزایش سرمایه شهرداری در آبفا تامین شود».
وی مبلغ بدهی آبفا به شهرداری را 8.6 میلیارد تومان عنوان کرد که 10 درصد آن در شورای شهر سابق تخفیف داده شده است و کسورات قانونی که بر عهده آبفا می باشد را 15 میلیارد تومان ذکر کرد که مقرر گردیده است دولت آن را تامین کند و افزود ما با اطمینان به شورای شهر و شهردای و بر طبق توافقنامه پیشروی کردهایم و اگر از روز اول به ما گفته شده بود که مبلغ باید پرداخت شود ورود به این بحث پیدا نمی کردیم.
وی همچنین در مورد 12هزار تن آسفالتی که شرکت آبفا بر عهده گرفته است گفت 6 هزار تن آن تحویل شده است و مابقی در ادامه کار تحویل خواهد شد.
سپس فرماندار کاشان توضیحاتی در مورد پروژه و لزوم اجرای بدون وقفه آن ارائه نموده و گفت تا به حال حدود 81 درصد در شبکه فاضلاب و 18 درصد در تصفیه خانه پیشرفت داشتهایم که از مهندس اسدی تقاضا داریم مشکل بین پیمانکار اصلی و فرعی در مورد تصفیه خانه را حل کند تا پیشرفت آن نیز به حد مطلوب برسد.
وی همچنین در مورد خاک و غبار ایجاد شده در سطح شهر و سختی تردد در مسیرهای در دست اجرا گفت هر موضوعی که منافعی دارد مسلما داری هزینه هایی نیز هست.
آخرین فردی که در این جلسه صحبت کرد شهردار جدید مهندس محمد ناظم رضوی بود.
وی اعلام کرد شهرداری بیش از پیش با پروژه فاضلاب شهری همکاری خواهد داشت ولی از یک ریال از حقوق شهرداری گذشت نخواهد کرد.
شهردار کاشان گفت در قراردادهایی که آبفا با پیمانکاران می بندد باید قید گردد که شهرداری در امور مربوط به ترمیم خیابان ها ناظر عالیه آنها است.
وی همچنین افزود تجربیاتی در شهر تهران در این زمینه دارد که می تواند بسیار مفید باشد.
albatteh pas az barandegi chah haii dar mehvar amir kabir baz shod ke az sherkat e ABSAR tashakkor mikonim.
تا حددی خق با شهرداری است . چون اگر حالا بهترین موقع است تا سهام فاضلاب را بتوند بگیرد . که این به نفع مردم است . وگرنه کاشان می ماند و چاله وچوله هاش
این احتمالاً نظر شهردار نیست باید از شورا دستور صادر شده باشد.
لطفا اخبار این موضوع را دنبال کنید تا بدانیم شهرداری با چه دلیلی به این کار دست زده است. من متاسف شدم که آقای مهدی توقف پروژه را منطقی دانسته است.
متوقف کردن بزرگترین، پر هزینه ترین و حیاتی ترین پروژه شهری اونم زمانی که به به 80% پیشرفت رسیده!!دست گلشون درد نکنه این مدیران ....
به نظر من رضوی ها حرفشون منطقیه