کاشان نیوز: در این همایش که به همت خانه فرهنگ سلامت سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان و با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در فرهنگسرای مهر سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان برگزار شد، دکتر محمد حسین خیاط کاشانی، مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی و دکتر خوش سرور کارشناس مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم به نکات مهم و اساسی در زمینه پیشگیری از مسومیت ها اشاره کردند.
دکتر محمد حسین خیاط کاشانی، مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی گفت: شیوه جدید زندگی ماشینی و دسترسی آسان هموطنان به انواع مواد شیمیایی ،داروها، سموم و … بدون داشتن اطلاعات کافی از نحوه نگهداری، مصرف، عوارض، خطرات و هشدارهای مربوطه شیوع مسمومیت های اتفاقی و تعمدی را در جامعه به میزان زیادی افزایش داده است.
وی وقوع مسمومیت های حرفه ای حاد و مزمن در کارگران مشاغل در کارخانجات صنایع شیمیایی و نظامی، استفاده از وسایل گازسوز و مواد شیمیایی و شوینده در منازل و فقدان آگاهی کافی در اغلب خانواده ها را از مهمترین خطرات جدی خانواده ها خصوصا کودکان دانست.
دکتر خوش سرور کارشناس مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم نیز در این همایش گفت: انجام فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی در راستای افزایش دانش عمومی ممکن است علاوه بر کاهش مسمومیت ها و تبعات آن در جامعه و خانواده ها کمک شایانی به کاهش هزینه های بهداشتی درمانی کرده و موجب تجربه زندگی سالم تر و با نشاط تر شهروندان در شهرهای آلوده به انواع سموم شود.
گفتنی است؛ مسمویت دارویی، مسمومیت ناشی از گازها و منواکسید کربن، مسمومیت در اطفال، مواد غذایی، گیاهان دارویی، مواد شیمیایی و شوینده های خانگی، ناشی از گزیدگی ها، پیشگیری از سوء مصرف مواد در جوانان و مسمومیت ناشی از فلز سرب از دیگر مباحثی بود که کارشناسان به آن پرداختند.
منبع: ایمنا
دیدگاه شما