کاشان نیوز: روز جمعه گذشته پس از آبگرفتگی ساختمانهای نیمه کاری این پروژه با حضور جمعی از متقاضیان با موضوع پیگیری کارهای انجام شده جهت بررسی مطالبات آنها برگزار شد.
حمیدرضا عابدی یکی از متقاضیان مسکن ملی است که پیگیری امور و مطالبات را به نمایندگی از دیگر متقاضیان بر عهده گرفته است در این خصوص گفت: در اولین دستاورد مطالبهگری ها که پیگیری امور را انجام دادیم مشخص شد در بهمنماه سال گذشته مصطفی رضازاده رئیس بنیاد مسکن قیمت تمام شده سفتکاری را به کذب متری ۴ میلیون و پانصد هزار تومان اعلام کرد که با پیگیری دیگر دوستان و درآوردن مبلغ سفتکاری مشخص شد متری ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بوده است که نتیجهی آن برای هر متقاضی ۱۶۰ تا ۱۷۰ میلیون تومان هزینه کل کم شد.
وی گفت: از ابتدا که شروع به پیگیری مطالبات کردیم ۴ خواسته کلی داشتیم که بهتازگی یک مورد جدید اضافه شده است و آبگرفتگی مسکن ملی است.
اولین خواسته: چرا مسئولین امر تحویل پروژه را مشخص نمیکنند.
دومین مورد: چرا برآورد قیمت نهایی پروژه مشخص نمیشود.
سومین مورد: چرا جدول زمانبندی برای واریزی متقاضیان متناسب با پیشرفت پروژه اعلام نمیشود.
چهارمین مورد: مطالبهی ضرر و زیان ناشی از تأخیر پروژه
عابدی با توجه به حادثه ترکیدگی لوله آب زایندهرود و آبگرفتگی که در محل مسکن ملی اتفاق افتاد گفت: خواسته پنجم ما حصول اطمینان از کیفیت ساخت و مکانیابی پروژههای اقدام ملی مسکن است.
از این پنج مورد خواسته، چهار مورد باید از ارگانهای مربوطه پیگیری و مطالبه شود ولی ضرر و زیان پروژه باید از طریق شکایت و مراجع قضایی به نتیجه برسد که در حال پیگیری هستیم.
متقاضی مسکن ملی کاشان گفت: هفته گذشته با مراجعه به تهران از طریق سه گروه به همراه متقاضیان به بازرسی قوه قضاییه و ریاست جمهوری، بازرسی مجلس و بازرسی کل کشور، وزارت راه و شهرسازی مراجعه کردیم.
متأسفانه در طی این اتفاقات هیچ گزارشی به هیچیک از ارگانهای مرتبط در تهران نرسیده بود و مسئولان وزارت راه و شهرسازی بهعنوان متولی اصلی طرح ملی مسکن هیچ گزارش از ترکیدگی لوله گزارشی دریافت نکرده بودند.
عابدی گفت: با پیگیریها در بازرسی کل کشور مشخص شد پروژه ۵۹۳ واحدی ۲۲ درصد از سفتکاری پیشرفت داشته و نزدیک به ۴۵ درصد از آزادسازی وام بانکی داشته است و ۲۳ درصد عقبتر است و برای مسئولان بازرسی تعجب بودند چراکه بر این باور بودند همیشه بانک تسهیلات را دیرتر از پیشرفت پروژه پرداخت میکند.
میزان آورده هر متقاضی بهطور میانگین نزدیک به ۱۷۰ میلیون تومان برای هر واحد است یعنی برای ۱۰۰۰ واحد نزدیک به ۱۷۰ میلیارد تومان آورده متقاضی بود و نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد تومان وام آزاد شده است.
برای مثال پروژه ۲۷۰ واحدی ۲۷۰ میلیارد تومان پول گرفته اما به این اندازه پیشرفت فیزیکی نداشته است، پس اینکه زمان ساخت پروژه عقب افتاده به دلیل آورده و نقدینگی نیست.
دیدگاه شما