کاشان نیوز: رئیس مرکز پژوهشی کاشانشناسی دانشگاه کاشان، از خریداری و تهیه آثار نویسندگان و مؤلفان کاشان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کاشان، محمد مشهدی نوشآبادی با اشاره به گشایش و راهاندازی کتابخانه تخصصی کاشانشناسی در این دانشگاه گفت: واقف پروفسور شروین عرفانی حدود سه هزار جلد کتابهای مربوط به کاشان از مرحوم پدر خود دکتر ابراهیم عرفانی در حوزه علم، ادب، فرهنگ، هنر، معماری و همچنین نویسندگان و مؤلفان کاشانی را به این کتابخانه تخصصی دانشگاه کاشان اهدا کرده است و کتابخانه مرکز آماده ارائه سرویس به عموم علاقهمندان و کاشانپژوهان است.
وی استفاده از کتابهای موجود در این کتابخانه را برای عموم آزاد اعلام کرد و افزود: کتابهای موجود این کتابخانه امانتی نیست و علاقهمندان به کاشان و حوزه پژوهش میتوانند کتابهای مورد نظر خود را در محل کتابخانه مطالعه کنند.
مشهدی با بیان اینکه تعداد کتابهای این کتابخانه قرار است با مساعدت واقف به پنج هزار جلد افزایش یابد اظهار داشت: در راستای استفاده بهینه دانشپژوهان، این مرکز همچنین سعی دارد تا آثار نویسندگان کاشانی و کتابهای مربوط به کاشان را در حوزههای مختلف تاریخ، فرهنگ، هنر و زبان، از نویسندگان خریداری و گردآوری نماید.
وی با اعلام آمادگی مرکز کاشانشناسی دانشگاه برای خرید آثار مؤلفان و دارندگان کتابهای مربوط به حوزه فرهنگی کاشان، از همه مؤلفان و ناشران منطقه کاشان خواست تا آثار خود در حوزه شهرستانهای کاشان، آران و بیدگل و نطنز و کتابها و نسخ خطی دیگر را به این مرکز معرفی کنند.
مشهدی افزود: از دهها سال پیش تاکنون بارها ادارات دولتی و نهادهای فرهنگی ایده کتابخانه تخصصی کاشانشناسی را مطرح و بعضا کتابخانههایی نیز تاسیس شده است ولی چون زیرساختهای لازم وجود نداشته این امر راکد مانده است.
وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه اکنون تمام زیرساختهای لازم برای تاسیس کتابخانه کاشانشناسی اعم از برنامهریزی، فضا، امکانات، تجهیزات، بودجه و نیروی انسانی در کنار پژوهشگران برجسته در دانشگاه کاشان فراهم آمده است لذا این مرکز گشایش این کتابخانه را گام نخست در جهت ایجاد کتابخانهای جامع همراه به مرکز اسناد کاشان میداند.
رئیس مرکز پژوهشی کاشانشناسی دانشگاه کاشانی تصریح کرد: بیشک دهها هزار جلد کتاب در دورههای مختلف تاریخی از مؤلفان کاشانی و یا در موضوع کاشان برجای مانده و یا در دوره معاصر تألیف شده است که امید داریم در سالهای آتی و در برنامهای دراز مدت به سوی این هدف بزرگ و در شأن منطقه تمدن فرهنگساز و هنرپرور کاشان حرکت کنیم.
مشهدی اظهار امیدواری کرد تا با این اقدام بتوان کتابخانه و مرکز اسنادی در خور توجه کاشانپژوهان ایجاد کرد.
لازم به ذکر است کسانی که قصد اهداء یا فروش کتابهای مربوطه را دارند میتوانند با شماره تلفن ۵۵۹۱۲۷۹۰ تماس بگیرند.
دیدگاه شما