کاشان نیوز: در آیین پایانی نخستین جشنواره دانشجویی تدوین که عصر پنجشنبه پانزدهم مردادماه در مرکز موزه فرهنگ و معاصر تهران برگزار شد، دیپلم افتخار تدوین در بخش مستند به «علی خوشدلی» برای فیلم «زخم» از کاشان اهدا شد.
دبیر نخستین جشنواره دانشجویی تدوین اعلام داشت: هیئت بازبینی این جشنواره پس از بررسی ۲۲۰ اثر ارسالی، نود و سه فیلم را شایسته حضور در بخش مسابقه دانست که هیئت داوران شامل آقایان حسن حسندوست، سهراب میرسپاسی و مصطفی عطارپور از میان این آثار نامزدهای بخش مستند و داستانی را اعلام کردند.
به گفته «احمد ضابطی جهرمی» سپس در بخش دوم داوری ۲۵ اثر نامزد دریافت جایزه اعلام، و برندگان نهایی در سه بخش مستند، داستانی، نماهنگ و تیزر از میان این ۲۵ اثر معرفی شدند که در این میان دیپلم افتخار و جایزه نقدی بخش مستند به «علی خوشدلی» تدوینگر فیلم «زخم» از کاشان اهدا شد.
گفتنی است از میان نامزدهای بخش مستند سه فیلم «زخم»، «تیتری بر کاغذ کاهی» و «پرواز» و در بخش داستانی فیلم «جنگ آنلاین» در فهرست نهایی به چشم میخورد.
دیدگاه شما